Verrassend centraal wonen in Veenendaal

Prachtige plek om te wonen

 

GRØNN is onderdeel van deelplan Buurtstede van de populaire nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Buurtstede is verdeeld in vier buurtschappen met elk een eigen sfeer: De Erven, De Hoven,
De Ontmoeting en De Straten. Op de laatste nog in te vullen locatie in De Straten komen de twee-onder-één-kapwoningen van Grønn in het gebied tussen de Dragonderweg, Koenestraat en Klemstraat. 

In het nabij gelegen buurtschap De Ontmoeting vind je allerlei voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs, sport en cultuur. Ook is er een buurtsuper. Je hoeft de wijk dus eigenlijk niet uit. Maar wil je meer, dan ben je in 10 minuten fietsen in het centrum van Veenendaal.

Veenendaal

Veenendaal ligt ideaal

Lekker centraal in Nederland en dicht bij belangrijke uitvalswegen. Vanaf De Straten rijd je met de auto in 3 minuten naar de rotonde van de Rondweg-oost. Hiervandaan zit je met een paar minuten op de A12 en dus zit je zo in Utrecht, Amersfoort of Arnhem. En dat terwijl je in Veenendaal op de Utrechtse Heuvelrug woont, waardoor er altijd groen in de buurt is. Zeker als je voor GRØNN kiest. Want hier woon je aan De Groene Grens.

Altijd dichtbij

• 28 minuten rijden naar Arnhem
• 30 minuten rijden naar Amersfoort en Utrecht
• Amsterdam, Den Haag en Rotterdam gemiddeld 1 uur rijden
• Veenendaal heeft 3 eigen treinstations.
• Vanaf GRØNN fiets je in 10 minuten naar station Veenendaal-centrum.

300 winkels om eindeloos te shoppen

Veenendaal is een supergezellige stad om te winkelen en uit te gaan. Er zijn veel restaurants en 300 winkels, waarvan je de helft in overdekte winkelcentra vindt. Het leuke is dat de stad qua voorzieningen en aanbod heel modern is, maar dat de geschiedenis nog afleesbaar is in de gebouwen. Dat geeft een prettig karakter en ook de bewoners dragen hieraan bij. Veenendaal is zo’n plek waar je stads woont en geniet van een tikje dorpse mentaliteit. En wil je een frisse neus halen, sporten in de buitenlucht of lekker op avontuur met de kids? Dan kan dat in en rondom Veenendaal. Er is een rijk verenigingsleven en Nationaal Park Hoge Veluwe vind je verderop.

De gezelligste Straten

In Veenendaal-oost vind je Buurtstede, Veenderij en Groenpoort. Deelgebied Buurtstede ligt het meest centraal en heeft vier wijken, waarvan De Straten er één is. GRØNN komt in De Straten aan De Groene Grens. Het leuke aan De Straten is de kindvriendelijke en groene opzet. Wat een fijne plek om op te groeien, want hier kun je veilig fietsen en overal buiten spelen. Direct naast GRØNN komt een trapveldje en de grotere kinderen kunnen op avontuur in De Groene Grens.

Meer over De Groene Grens en De Straten