Wonen aan de groene grens

Zo’n grote achtertuin heb je nog nooit gehad

Even een blik in de toekomst. Het is zaterdagochtend. Een mooie dag en toevallig hebben jullie allemaal geen plannen vandaag. Wat een luxe. Je gooit wat lekkers in de rugtas en gaat met de hele familie op pad. Even het bruggetje oversteken en jullie staan al in De Groene Grens. Zelf loop je hier elke dag met de hond en je partner rent er regelmatig hard. Ook de kinderen gaan hier geregeld op avontuur. Maar vandaag is een dag van jullie samen. De Groene Grens is een prachtig, veelzijdig natuur- en recreatiegebied met wandelpaden, fietsroutes, avontuurlijke bossen, water om te vissen óf om op te schaatsen als het goed vriest. De kinderen vermaken zich en ondertussen genieten jullie van de mooie uitzichten. Het blijft bijzonder om dit in je ‘achtertuin’ te hebben.

Alle voorzieningen dichtbij

Je boodschappen doe je straks gewoon in de buurt. Als GRØNN gebouwd is, heeft de Lidl zijn deuren geopend. Verder vind je in het Ontmoetingshuis basisscholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, sporthal, cultuur, kerk en horeca onder één dak samen. In het Kloppend Hart Huis vind je een compleet aanbod van welzijn- en zorgvoorzieningen.

Dit buurtje is bijna af

De Straten is al helemaal gebouwd en bewoond. Alleen het stukje van GRØNN volgt nog. Hierdoor woon je straks in een buurtje dat af is. Wandel straks rond en geniet van het feit dat De Groene Grens de wijk wordt ingetrokken. Langs de lanen en leuke straatjes staan huizen met een klassieke, tijdloze uitstraling. GRØNN past volledig in dat beeld, ook hier zie je weer de warmrode steenkleur.